FOLDER ATZE

ATZE
AES Approved,
KWPN Gelders Paard erkend
Atze is 8 jaar, 1.67 m, vos en vrij van Koss bloed.
Grand Prix Dressuur

KWPN Gelders Paard erkende denkhengst ATZE met Anouk Noordman (Foto : Foto4u)

Aanvraag sperma Atze

Dekvoorwaarden :

- Dekgeld 450 Euro opgesplitst in 250 Euro bij bestellen rietjes en 200 Euro bij dracht op 15 oktober 2018 ( exclusief Inseminatie kosten, afdracht stamboek en mogelijke verzendkosten ).

- van Heijst verkoopt geen losse rietjes, alleen per drachtige merrie.

Niet gebruikte rietjes blijven ten allen tijde eigendom van van Heijst en de aantallen (evenals de lege rietjes ) uiterlijk op  15 okt aan e-mail : legend@counsellor.com doorgegeven.

- Gebruik van diepvriessperma moet een reële kans geven op een veulen. Daarom wordt geadviseerd guste merries, met historie, niet te ïnsemineren omdat ze moeilijk drachtig te krijgen zijn.

- Fokkers worden verzocht graag tijdig vooraf hun interesse kenbaar te maken aan e- mail adres : legend@counsellor.com zodat het sperma daar tijdig heen gestuurd kan worden. Graag ook vermelding van uw 06-nummer of telefoonnummer in het e-mail bericht en waar u uw merrie wil laten insemineren (postadres en naam dierenarts of hengstenhouderij (en 06-nummer van de contactpersoon aldaar)) en wanneer u de merrie hengstig verwacht.

GEBRUIK DIEPVRIESSPERMA LEIDT VANDAAG TOT VEULENS

Hond wandelt met nakomeling Atze.

BELANGRIJK !!!  OOK DIEPVRIESSPERMA LEIDT TOT GOEDE DRACHTIGHEIDSRESULTATEN EN VEULENS

Veel dierenartsen in Nederland hebben zich gespecialiseerd in het gebruik van diepvriessperma bij paarden. Vaak bieden zij een seizoenspakket aan voor het insemineren van een merrie met diepvriessperma. Hierbij wordt vaak 2 of zelfs 3 maal per dag opgevoeld om de inseminatie zo dicht mogelijk op de eisprong te laten plaats vinden.

Bij het vaststellen van het dekgeld voor sperma van Atze is rekening gehouden met het seizoenspakket wat een dierenarts in rekening brengt zodat u qua kosten ongeveer hetzelfde kwijt bent als bij inseminatie met verzendsperma.

Reacties na optreden ATZE bij hengstendemonstratie GP en foto's

Zie pagina : Hengstendemonstrati GP